Objavio Jovica Nikić 02/03/2018 - 15:29

Spektakl u Lazarevcu, Srbija - Slovenija

 
U Lazarevcu, u hali Kolubara u subotu 3. marta sa početkom u 18.00 biće održan boks meč između reprezentacija Srbije i Slovenije.  
 
Šlager ove boks večeri se očekuje u okršaju u superteškoj kategoriji  između Lazarevčanina Nemanje Stolića i Slovenca Mihe Vindisa. 
 
"Naš prvi cilj je da budemo najbolji na prostorima bivše Jugoslavije, zatim krećemo u pohod na evropske i svetske medalje. Imamo odlične uslove za pripreme, što je nekada bilo nezamislivo za naš boks. Srpski bokseri su izuzetno spremni i po prvi put sam imao slatke muke da biram između nekoliko boksera u kategoriji kome dati  nacionalni dres. To je znak da se boks probudio iz dubokog sna, da se vredno radi po klubovima i da su bokseri željni pobeda. Posle Slovenije idemo na Kup Bosne i Hercegovine, nakon čega će najboljih pet putovati na prvenstvo Evrope za mlađe od 22 godine" – rekao je selektor boks selekcije Srbije Tomislav Antelj. 
 
Srbija vs Slovenija: 
 
52kg   Stefan Marković -  Matej Riazanov
60kg Bojan  Timotijević  -  Albert Elšani
66kg Nenad Jovanović -  Gaši
56 kg Veljko Gligorić -  Aleks Guzej
60kg Nemanja Gavrilović - Tadej Cernog
81kg Nikola Stevanović -  Denis Lazar
91+kg    Nemanja  Stolić - Miha Vindis
 
Organizator boks spektakla Srbija – Slovenija u Lazarevcu  je Bokserski savez Srbije sa generalnim sponzorom kompanijom Telekom Srbije, dok je pokrovitelj grad Beograd. 
 

Kategorije: