Objavio Bojan Đokić 27/05/2017 - 22:12

Zvezda od ponedeljka kreće u kampanju protiv Kokeze

Na vanrednoj konferenciji održanoj na stadionu  "Rajko Mitić" posle finala Kupa Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je njegovom timu oteta dupla kruna koja je zaslužena na terenu. Dr Terzić je ponovo optužio predsednika FSS Slavišu Kokezu da radi protiv interesa Zvezde

Prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana je rekao da je Zvezda bila bolji rival od Partizana svih 90 minuta, da je Marko Nikolić igrao bunker, postavio autobus ispred gola.

Ali je nemoguće poentirati kada protiv sebe imate presednika FSS Slavišu Kokezu. Kako drugačije objasniti da Milorad Mažić može da pravi ovakve greške i ima neujednačen kriterijum? Neverovatno. Dva penala, nad Boaćijem, i kada je Milenković igrao rukom i oborio Nemanju Milića. Ali ne samo ta dva penala, nesviranje faulova, pogibeljna igra igrača Partizana", rekao je Terzić.

Generalni direktor creno – belih je optužio Kokezu da sve radi kako bi oterao aktuelnu upravu Zvezde i doveo svoje ljude.

Terzić je rekao da Kokeza već duže vreme zloupotrebljava svoju funkciju, da je  direktan krivac što Zvezda nije 2014. dobila licencu, a sve da bi se obračunao sa Draganom Džajićem, da bi mu tada video leđa.

Sada želi da postavi svoje marionete, ali mu to Zvezda neće dozvoliti i najavio da klub od ponedeljka kreće u kampanju rušenja Slaviše Kokeze sa mesta predsednika FSS

Dr Terzić je rekao da je Zvezda o Kokezinom radu, uticaju na različite organe, imala informacije i ranije, ali je ćutala zbog mira u kući – kako je rekao

Terzić je naglasio i da je glup sistem takmičenja u Superligi u kojem se posle 30 kola bodovi dele i igra još sedam u plej-ofu za titulu i plej-autu za opstanak.

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski nije se pojavio na zajedničkoj konferenciji sa trenerom Partizana Markom Nikolićem posle finala već je bio pored Terzića na konferenciji i izneo identičan utisak kao direktor kluba.

Đurovski je čestitao svojim igračima na izvanrednoj igri, ali rekao da se ne može igrati protiv 12 igrača

"Kada se spremimo i kada sudija pokrade i uništi samopouzdanje, protivniku da samopouzdanje ne svirajući jedan penal i nekoliko faulova. Ne znam dokle ćemo ovako. Moje je da radim i da ćutim, ali ima momenata kada treba reći sve. Moji igrači su pokazali i prikazali da smo najbolji tim", dodao je trener Zvezde.