Objavio Bojan Pavlović 30/04/2017 - 0:39

Ekonomac blizu titule

Šumadijski ples na Banjici, produkt velikog trijumfa Ekonomca u derbiju sezone nad Euro motusom i, uoči poslednjeg kola, čini se – odlučujućeg koraka ka devetoj tituli u istoriji!

Spektakl u gradu na obalama Save i Dunava: futsal u svom punom sjaju u režiji dve najbolje srpske ekipe – od starta sezone pretendenata, s kvalitetom kao razlogom, na šampionski lovor. Završnica za infarkt: Beograđani s petoricom u polju s namerom da poravnaju rezultat i zadrže epitet lidera, Kragujevčani spuštenog garda i čeličnih živaca da odole atacima domaćina i otvore slavljenički šampanjac. Ekonomac, sada sa dva boda više od Euro motusa, u situaciji da sledećeg vikenda protiv FON-a, u svom „Jezeru”, čak i remijem obezbedi novi „naslov”, bez obaziranja na ishod meča najvećeg rivala na gostovanju fenjerašu Kopernikus SAS-u u Zrenjaninu. Predrag Rajić na pragu svog novog pehara u trenerskoj karijeri!

Trenutak odluke u 34. minutu: iskusni Igor Šošo je nesmotreno igrao rukom i na neki način devalvirao dotadašnju ulogu heroja – šesti prekršaj i penal za goste. Odgovornost je preuzeo Slobodan Janjić, stari as i doskorašnji reprezentativac: sve je stalo u taj dugački zalet i udarac s 10 metara – precizan, bez šanse Nikoli Josimoviću da se istakne. Erupcija oduševljenja navijača Ekonomca na tribinama!

Kategorije: