Objavio Branislav Popović 23/11/2016 - 18:50

Pobeda Intera u Mariboru

Inter FS – Era-Pak Hrudim 2:0 (1:0)
 
MARIBOR.- Dvorana: „Tabor“. Gledalaca: 300. Sudije: Miguel Durante (Portugal) i Malfer (Italija). Strelci: 1:0 Rikardinjo u 10, 2:0 Daniel u 24.minutu. Žuti karton: Rešetar (Era-Pak Hrudim). Nagomilavanje prekršaja: Inter FS 8 (3-5), Era-Pak Hrudim 9 (5-4).
 
INTER FS:  HERERO, DANIEL, POLA, RIKARDINjO, TAFI, Ortiz, Riviljos, Borha, Darlan, Rafael Rato, Aleks, Raja, Denis, Pazos. Trener: Hesus Velasko.
 
ERA-PAK HRUDIM: KARLOS, R.MAREŠ, MAKS, REŠETAR, FELIPE, Žaruba, M.Mareš, Kudelka, P. Drozd, D. Drozd, Lukaš, Rikardinjo, Slovaček, Ždanjski. Trener: Felipe Koud.
 
 
 
Očekivano, aktuelni vicešampion Evrope je turnir u Mariboru otvorio pobedom, ali igrom nije preterano zadovoljio. Tim iz Hrudima je bio mnogo ravnopravniji rival Rikardinju i družini nego što to pokazuje krajnji rezultat, a koji ujedno i ne odslikava sudijski kriterijum koji je bio u korist Intera FS. Od samo starta Česi su zaigrali otvoreno, imali su i pojedine i te kako dobre situacije da dođi do vođstva, ali su kapitulirali sredinom prvog dela. Španci su napravili dobru akciju, stvorili višak, tako da je usamljeni Rikardinjo bez problema zatresao mrežu rivala.
 
 
Krajnji rezultat postavljen je u 24.minutu, kazneni udarac sa šest metara izveo je Daniel, Karlos je odbranio, ali je potom odbijenu loptu igrača Intera FS uspeo da smesti u mrežu. Poslednja dva minuta Era-Pak je pokušao sa igračem više u polju umesto golmana, ali ni takva taktika nije doprinela da se barem ublaži poraz.

Kategorije: