Objavio Branislav Popović 29/01/2016 - 11:51

U prodaji karte za EP u Futsalu

Ulaznice za UEFA Futsal EURO 2016 mogu da se nabave na svim Eventim prodajnim mestima (http://www.eventim.rs), po više nego popularnim cenama. Prva kategorija košta 350 dinara, odnosi se na dve utakmice tokom takmičarskog dana, i pokriva nivo 200 i 400 iza gola. Druga kategorija, takođe za dve utakmice po danu, košta 600 dinara, a njom su obuhvaćena mesta u Areni Beograd uz aut linije sa obe strane terena, na nivou 200 i 400.
 
 
 
Prodaja ulaznica ide odlično, posebno za mečeve Srbije za koje se već traži karta više. Prvi meč naš nacionalni tim igra protiv Slovenije, 2. februara u 18 časova, čime se i otvara UEFA Futsal EURO 2016, dok je drugi meč Srbije u grupi A zakazan za 6. februar od 21 čas. Rivali su Portugalci, sa Rikardinjom najboljim futsal igračem sveta.
 
Biće zanimljivi i drugi mečevi, jer će publika učestvovati u brojnim nagradnim igrama i spektaklu koji pruža futsal. Jedna od nagrada su i karte za EP u fudbalu u Francuskoj ove godine, uz obezbeđen avionski prevoz i hotelski smeštaj. 
 
 
 
Prvenstvo Evrope u futsalu UEFA FUTSAL EURO 2016 biće održano u Areni Beograd od 2. do 13. februara 2016. godine. Na završnom šampionatu učestvovaće 12 najboljih reprezentacija Starog kontinenta, a uz domaćina Srbiju tu su još Portugalija i Slovenija u grupi A, zatim Španija, Ukrajina i Mađarska u grupi B, Rusija, Hrvatska i Kazahstan su u grupi C, dok su u grupi D nacionalni timovi Italije, Češke i Azerbejdžana.
 
Srpski tim dva puta je stizao do četvrtfinala na završnim turnirima, u Mađarskoj 2010. i Hrvatskoj dve godine kasnije, a naši igrači se nadaju da pred punim tribinama Arene Beograd, uz malo sreće, polufinale nije nedostižno.

Kategorije: 

Komentari

Vizija

Nesto mi je ovaj tip reklame poznat,vucicevski,toliko odbojan,agitatorski pa iako sam zaljubljenik tesko da cu doci u Arenu

Vizija

Nesto mi je ovaj tip reklame poznat,vucicevski,toliko odbojan,agitatorski pa iako sam zaljubljenik tesko da cu doci u Arenu

Silni

Vi gospodine onda sačekajte da pobjedi čanak, pa idite da uzivate u ep( to ce biti 3025 god.).