Objavio Jovica Nikić 20/04/2018 - 12:47

Surdulica spremna za finale

 
Kao što je poznato, finalna utakmica Kupa Srbije biće odigrana u Surdulici, a u fudbalskom klubu Radnik, ali i ovom delu Srbije u toku su pripeme za spektakl koji je zakazan za 23. maj.
 
Iz FK Radnik izražavaju veliku zahvalnost rukovodstvu FSS za ukazanu čast i obećavaju da će sve raspoložive resurse staviti na raspolaganje kako bi pomogli organizaciju jednog ovakvog događaja.
 
Gradski stadion u Surdulici ispunjava sve standarde za organizaciju finala Kupa, ali će čelnici grada i kluba u narednom periodu učiniti sve da se stvore još bolji uslovi kako bi se finalisti ali i svi prisutni osećali prijatno i bili zadovoljni boravkom u ovom gradu na jugu Srbije.
 
U planu je instaliranje novog savremenog semafora sa led displejem, postavljanje jos stolica kako bi se povecao kapacitet mesta. Travnati teren, koji je inače u inzvarednom stanju će se dodatno pripremiti za ovu utakmicu zamenom oštećenih delova.
 
U narednom periodu se očekuju posete organa FSS zaduženih za organizaciju finala na kojima će biti dogovorene sve pojedinosti.  
 
Podsetimo, u prvim mečevima polufinala polufinala Kupa Čukarički je savladao branioca trofeja Partizan 4:2, dok je duel Mačva - Mladost završen rezultatom 1:1.
 
Revanš utakmice na programu su 9. maja na stadionu u Humskoj i u Lučanima.

Kategorije: