Objavio Bojan Đokić 11/12/2017 - 19:18

Đukić:''Zadovoljni smo žrebom, sigurno je i Viktorija''

Trener fudbalera Partizana Milorad Djukić rekao je danas da je zadovoljan žrebom za šesnaestinu finala Lige Evropa i istakao da crno-beli nisu favoriti u dvomeču protiv Viktorije Plzenj i da su šanse pola-pola.

"Zadovoljni smo žrebom, kao što su sigurno i u Viktoriji zadovoljni. To su dve ekipe koje su sigurno priželjkivale jedna drugu u žrebu, ali neće biti lako", rekao je Djukić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

"Prvaci su Češke, imaju sve pobede mislim... Nas izgleda uvek kače aktuelni prvaci. Neće biti lako. Biće težak dvomeč, ali smo ga priželjivali. Sve ćemo učiniti da prodjemo dalje. Nismo favoriti, šanse su 50:50. Ne treba ulaziti ni u kakvu euforiju nego biti svesni da ovde nema lakih protivnika i da su šanse podjednake. Treba ozbiljno pristupi protivniku", rekao je trener Partizana.

On je naveo da ne poznaje tim Viktorije, ali je dodao da do 15. februra ima vremena da upozna protivnika.

 

Protivnik Crvene zvezde u šesnaestini finala Lige Evropa biće moskovski CSKA.

"Ruske ekipe su uvek nezgodne, neće biti lako", rekao je Djukuć.

Golman fudbalskog kluba Partizan Vladimir Stojković rekao je danas da će biti teško u dvomeču protiv Viktorije Plzenj u šesnaestini finala Lige Evropa, ali da veruje da crno-beli imaju šanse za prolaz dalje.

"Lep rival protiv kojeg može da se igra. Sigurno da je mnogo bolji nego što ime govori. Česi su tvrdi, jaki, tako da biće sigurno teško, ali imamo šanse", rekao je Stojković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Stojković je naveo da njegova ekipa sigurno neće potceniti Viktoriju. "Mislim da je Plzenj stvorio svoje ime godinama unazad, nema te priče da nije atraktivan protivnik", rekao je Stojković.

Prve utakmice šesnaestine finala Lige Evropa igraju se 15. februara 2018, dok su revanši sedam dana kasnije.

Kategorije: