Objavio Bojan Pavlović 22/07/2016 - 11:30

Krah...

Sezona neuspešna,a a gotovo da nije ni počela...Rečenica koja najblaže rečeno govori startu kvalifikacija za Ligu Evrope, gde je Partizan već u sezoni kupanja završio svoj nastup prvi put od duela sa Kroacijom pre 19 godina, ne računajući mečeve protiv Zrinjskog 2007. kada su neke druge stvari uticale na tužno evropsko leto.

Nepromišljene ili bolje rečeno neiskusne izjave čelnika Partizana da Liga Evrope nije prioritet ne piju vodu, jer će se u Humskoj drastično osetiti izostanak sa evro scene ne samo u finansijskom već i u svakom drugom smislu.

Partizan mora da ima najveće ciljeve i ne sme da bude klub samo za lokalnu upotrebu...

Mečevi protiv Zaglebja pokazali su da Partizan ima kvalitetniji tim od Poljaka, međutim nedostajalo je nešto drugo, a to je srce na terenu.

Partizan nije, pre svega psihološki bio spreman na žargonski rečeno, fajt u Lubinu. Veći deo ekipe, već posle prvih startova naoštrenih Poljaka, povukao je „ručnu“ nakon čega Partizan nije bio ni bleda senka lepršavog i kreativnog tima iz prvog duela. Ekipa koja je u Humskoj stvorila veliki broj šansi posle dobre  partije, u drugom meču protiv istog rivala često nije imala ideju kako da se uopšte približi kaznenom prostoru.

Žargonski rečeno tehničari su dobili batine, a kada srca i odgovora nema onda te i sreća napusti i rasprši snove o sezoni o kojoj bi trebalo da se priča.

Da stvar bude jasna, nije krivica samo do igrača već kompletna, a zna se ko treba da snosi odgovornost...Ne samo trener...  

Kategorije: 

Komentari

vuja

pa kako da pobedis kad ti od ekipe od koje si 3 puta bolji se branis i kao krades vreme nesto zelis penale ? pa losija ekipa treba da zeli penale, pa na kocki sta im bog da...pa to mozga nema