Objavio Bojan Đokić 08/07/2015 - 21:31

Kairat - Crvena zvezda (četvrtak 16:00), iz minuta u minut, na SOS Kanalu (VIDEO)

Revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope Kairat Crvena zvezda trebalo je da bude prenošen na televiziji Arena Sport, ali prenosa neće biti.

Ni jedna televizijska kuća u Kazahstanu nije u mogućnosti da radi produkciju tog meča, pa samim tim će i gledaoci u Srbiji ostati uskraćeni za video signal iz Almatija.

S obzirom da se sa ekspedicijom Crvene zvezde u najvećem kazahstanskom gradu nalazi i ekipa naše televizije u sastavu novinar Jovana Andrić i Snimatelj Vanja Stanković, svi gledaoci SOS kanala, zahvaljujući našim izveštačima, biće u prilici da iz minuta u minut prate sva bitna dešavanja na utakmici u Almatiju.

Meč u kome će crveno – beli pokušati da posle poraza od 2:0 u Beogradu načine podvig i plasiraju se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope počinje u 16 časova po srednjoevropskom vremenu. Sa prvim sudijskim zviždukom, putem tekstualnog prenosa, na SOS Kanalu, moći ćete da pratite tok utakmice, a po završetku meča, u vestima, kao i u specijalnoj reportaži, videćete i sve bitno što je zabeležila naša kamera.

UTAKMICU CE BITI MOGUCE GLEDATI I PREKO OVOG LINKA:
https://www.youtube.com/user/kairatofficial/videos

Kategorije: