Objavio Bojan Pavlović 27/03/2015 - 23:39

Prekid u Podgorici na utakmici Crna gora-Rusija (VIDEO)

Meč između Crne Gore i Rusije je definitivno prekinut i neće biti nastavljen. Pri rezultatu 0-0 i nakon što je Poleksić odbranio penal, još jedan navijač sa zapadne tribine je odlučio da pokvari sve i gađao ruskog igrača. 

 Nakon što je oficijelni spiker nekoliko puta upozoravao da se neće tolerisati ni najmanji incident, ruski igrač Kombarov je prijavio da je pogođen i sudija Ajtekin je odmah pokazao igračima da krenu ka svlačionici. 

Nakon toga je došlo do koškanja između igrača na terenu. Preko pola sata trajala je pauza nakon prvog poluvremena i tada se opet raspravljalo da li će se meč nastaviti zbog tuče između ruskih i crnogorskih navijača na južnoj tribini.

 

Do tuče je došlo nakon koškanja, koje je policija u početku uspjela da kontroliše. Navijači ruske reprezentacije su bili smješteni na južnoj i zapadnoj tribini. Kao što je bilo najavljeno, među njima su bili i navijači iz Republike Srpske iz grupe koja sebe naziva "Pravoslavna armija" čiji je transparent bio istaknut na tribini.


Meč je prvo prekinut praktično nekoliko sekundi nakon početka kada je golman Rusije Igor Akinfejev pogođen bakljom u glavu i prebačen u Klinički centar Crne Gore.

 

VIJESTI.ME

 

 

 

 

 

 

 

Kategorije: