Objavio Branislav Popović 27/08/2014 - 20:05

Skandal na treningu Partizana (VIDEO)

Buran doček fudbalerima Partizana pripredile su pristalice domaćeg Nefčija na treningu, koji je shodno propozicijama održan u vreme odigravanja utakmice. Više od  stotinu navijača dočekalo je delegaciju iz Beograda , vulgarnim sloganima , plastičnim flašama punih vode i upaljačima, tako da su pripadnici sedme sile , članovi uprave i prijatelji kluba svih 15 minuta, koliko je bilo dozvoljen boravak pored terena, bili glineni golubovi koji su vešto izbegavali predmete bačene sa tribine.
 
 
Skandal do sada retko viđen na utakmicama pod okriljem UEFA , tako da će disciplinska komisije Evropske fudbalske unije imati posla povodom ovog slučaja. Prisutan je bio i delegat utakmice Kris Belon, koji je sa nevericom gledao šta se dešava na tribini i sve to snimio mobilnim telefonom, što će olakšati posao disciplincima Uefa.Marko Nikolić je svoje izabranike odveo na drugi kraj terena, tako da su oni bili van domašaja „paljbe“ sa tribina.
 
- Čovek iz Nefčija objašnjavao je delegatu da je to kod njih normalna stvar da navijači gledaju trening. Delegat mu je odgovorio da je zbunjen i da to nikad nije video ni na jednom stadionu , ni uoči bilo koje utakmice i da odmah moraju da napuste tribinu – prepričala nam je srž polemike Snežana Filipović, direktorka marketinga Partizana za Sportski žurnal.
Uoči samog treninga, trener crno belih Marko Nikolić održao je konferenciju za medije za domaće novinare i pritom ponovio očekivanja izrečena prethodnog dana u Beogradu.
 
 

Kategorije: