Objavio Branislav Popović 11/01/2017 - 14:58

Vlada Petrović novi trener Jagodine

 
U pres sali FK Jagodina održana konferencija za medije na kojoj je promovisan novi Šef stručnog štaba jagodinskog prvoligaša. Reč je o Vladi Pettroviću, koji je bio dugogodišnji igrač našeg Kluba, kao i prvi asistent u stručnom štabu Kluba u periodu od 2007 do 2015 godine. Inače napomenimo da je gospodin Vlada rođeni Jagodinac.
 
 
Konferenciju je otvorio Sekretar stručnog štaba Ivan Radivojević, pozdravio prisutne i predao reč gospodinu Vladi Đurđeviću, Podpredsedniku Kluba: 
 
"Dobar dan svima, želim da Vas sve pozdravim i čestitam praznike koji su iza nas i da nam svima poželim uspešnu godinu koja je pred nama. Mogu da izrazim posebno zadovoljstvo što je baš meni pripala ta čast da predstavim Vladu kao našeg Šefa stručnog štaba, jer je bio moj igrač, ja sam mu bio trener, jer je on sastavni deo našeg Kluba maltene celog svog života, što kao igrač, što kao trener. Vlada je dugogodišnji član našeg stručnog štaba, bio je asistent Škoru, Gošiću, Milovanoviću, Dodiću, Kruniću, samostalno je vodio naš omladinski tim tako da verujem da smo izabrali pravi momenat da preuzme brigu o prvoj ekipi i moje je samo da mu poželim mnogo uspeha u radu a mi ćemo biti tu da ga podržimo u svemu. " rekao je gospodin Đurđević i predao reč novom Šefu stručnog štaba.
 
 
"Dobar dan svima, želim pre svega da kažem da sam danas veoma srećan čovek, jer sam od danas Šef stručnog FK Jagodina, Kluba koji smatram svojom kućom, Kluba u kome sam proveo više od pola života, čiji sam igrač i trener bio. Imao sam tu sreću da sam bio asistent ljudima koji su vrsni u svom poslu i verujem da sam od njih dosta toga naučio i da sam spreman za izazov koji sam prihvatio. Cilj Kluba je da se što pre preselimo u gornji dom tabele i da afirmišemo što više mladih igrača iz naše Omladinske škole. Čvrsto verujem da su ciljevi itekako dostižni, i da ćemo ih uz jedan veliki rad i zalaganje, kao i dozu sreće naravno uspeti da ih ostvarimo. Moj stručni štab činiće Bojan Obradović, kao prvi pomoćnik, i Nebojša Kostić, trener golmana. Strat priprema je zakazan za ponedeljak, 16. januar, u 13 sati" završio je izlaganje Petrović, Šef stručnog štaba jagodinskog prvoligaša.

Kategorije: