Objavio Branislav Popović 24/05/2014 - 0:58

Oslabljeni "orlići" poraženi od Izraela

Srbija poražena od Izraela 2:3, Ćurčić nije računao na veliki broj igrača, koji imaju obaveze prema klubovima, ali i A reprezentaciji. Gosti vodili 3:0.

 

Mlada selekcija Srbije, bez velikog broja standardnih reprezentativaca, poražena je u prijateljskom meču u Staroj Pazovi od vršnjaka iz Izraela 2:3.

 

Meč je bio zatvoren za javnost zbog vanredne situacije u državi, koja je uvedena usled katastrofalnih poplava.

Trener "orlića" Radovan Ćurčić nije mogao da računa na Dmitrovića, Đuričića, Petkovića, Brašanca, Spajića, Vitasa, Čaušića, Malbašića, Čavrića, Stojkovića, Ćirkovića, kao i na A reprezentativce Mitrovića, Jojića, Lazar Markovića i Nastasića.

Strelci za domaći tim bili su Uroš Đurđević iz penala u 89. minutu i Deni Pavlović u sudijskoj nadoknadi vremena. Izraelci, koji su vodili 3:0, do ubedljive prednosti stigli su golovima Seife u sedmom, Kehata u 40. i Kohena u 78. minutu.

 

SRBIJA: Perić, Pantić, V. Kovačević (od 55' Planić), Rundić (od 55' Pavlović), Petrović, A. Kovačević, Mijailović (od 63' Dimitrov), Đurđević, Radoja, Kostić, Stoiljković (od 65' Pešić).

IZRAEL: Barak, Talb (od 68' Dia), Eliezer (od 56' Azam), Edvard, Vahaba, Gizačo, Mizrači (od 56' Kohen), Reišert (od 75' Azili), Saief (od 68' Čališer), Roi (od 68' Lotem), Šahar (od 56' Šoval).

 

 

Izvor: mondo.rs

Kategorije: