Objavio Bojan Pavlović 10/01/2017 - 22:52

Moskovski Spartak gost Zvezde 25. marta

 
C.zvezda je danas imao drage goste koji su nam doneli lepe vesti. Stadion Rajko Mitić posetili su gosti iz moskovskog Spartaka i potvrdili da će meč dva bratska kluba biti odigran 25. marta u 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“.
 
Zvezda je ugostila predstavnike moskovske ekipe, Naila Izmailova potpredsednika Spartaka i Sergeja Rodionova generalnog direktora Spartaka. Oni su u razgovoru sa predstavnicima Zvezde dogovorili sve detalje oko prijateljskog meča koji su inicirali navijača Spartaka i time potvrdili sjajane odnose dva bratska kluba.
 
Na stadion Rajko Mitić 25. marta dolazak je najavilo čak 10.000 navijača Spartaka, a da je utakmica već sada izazvala veliko interesovanje pokazuje i činjenica da će je direktno prenositi Radio televizija Srbije, kao i Ruska državna televizija. To će biti lepa prilika za navijače oba crveno-bela tima da uživaju u revijalnom meču koji će bez sumnje obilovati lepim potezima, ali i fenomenalnim navijanjem na tribinama koje nikada ne izostaje kada su ovi klubovi u pitanju.
 
Da podsetimo, na inicijativu navijača ova dva kluba Spartak je ugostio Zvezdu u septembru 2014. godine na otvaranju novog stadiona u Moskvi. Rezultat je bio nerešen, a važnije od toga je što je sa tribina zajedno pevalo čak 37 500 navijača. Očekuje se da će u Beogradu cifra biti nadmašena.

 

Kategorije: