Objavio Bojan Pavlović 14/05/2017 - 15:49

Nišlije pitaju:Kome to smeta Radnički?

FK „Radnički“ je juče bio brutalno napadnut i optužen za brojne izmišljene i fabrikovane afere. Nakon jučerašnje utakmice nameće se pitanje u čijoj kuhinji je sve to osmišljeno.
 
Sada je očigledno da je sve bilo urađeno kako bi se dala prednost favorizovanim fudbalskim klubovima, pošto do bodova ne mogu da dođu fer igrom na terenu. Simptomatično je da su na kraju mediji poverovali u laž i munjevito preneli neproverenu informaciju koju su plasirali „lažni sindikalci“ i samoprozvani borci za pravdu. FK „Radnički“ pita, kome je u interesu da se u javnosti igra sa poštenjem i čašću svih zaposlenih u našem kolektivu. I sada, kao i nekoliko puta ranije se pokazalo da je u Srbiji najlakše napadati ljude koji rade i trude se da ostvare što bolje rezultate. Takođe, po ko zna koji put, plasiraju se optužbe koje nemaju pokriće, a bez ikakvih posledica po one koji blate naš klub. Zanima nas, da li ćemo sada, umesto neosnovanih optužbi dobiti izvinjenje, koje i te kako zaslužujemo.
 
Lažnim optužbama izvršen je ogroman pritisak na nas, koji se povećava iz dana u dan, kako se približava kraj prvenstva. Ovako nešto je nedopustivo, i Radnički će insitirati da se otkriju oni koji stoje iza ovoga. Nadamo se da su sada zadovoljni svi ti takozvani dušebrižnici srpskog fudbala, koji su nesportskim ponašanjem unizili sport. Nažalost negativni komentari i konstantni napadi na FK „Radnički“ odrazili su se na jučerašnju utakmicu. Očigledno je da su te krajnje manipulacije ostavile traga na fudbalere koji nisu mogli da izdrže psihološki pritisak, tako da nisu uspeli da dođu do pobede na terenu.
 
Uprava niškog kluba uporno pokušava da središte svega usmeri na teren, da kvalitet dokaže tokom 90 minuta čiste igre, ali drugi ne žele fer plej. Drugi misle da se utakmice rešavaju van terena i van intervala između dva sudijska zvižduka.

Kategorije: