Objavio Bojan Pavlović 11/06/2018 - 12:59

Startovali crno-beli (VIDEO)

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu.Trener crno belih Miroslav Đukić na spisku ima 34 igrača.U odnosu na prošlu sezonu tu ima nekoliko novajlija, ali i predstavnika mlađe garde koji uveliko kucaju na vrata prvog tima. Plan je da se do 20. juna skrati spisak na 25 imena, to su igrači koji će putovati u Sloveniju na najvažniju fazu priprema.

Stojković je u Rusiji, Marko Janković je dobio slobodno 7 dana zbog nastupa za selekciju Crne gore, takođe i novo pojačanje Rikardo Gomešstiže par dana kasnije, Sejduba Suma je velika enigma i nije poznato gde se trenutno nalazi.Dača Pantić je igrač Čelsija i ukoliko se postigne dogovor izmedju dva kluba on će se takođe priključiti crno belima u danima koji slede.Sa pozajmica su se vratili golmani Kljajić i Stevanović, kao i mladi Veljko Birmančević.

Žarko Lazetić je novi član stručnog štaba umesto Andrije Delibašića, dok će sa golmanima raditi Đorđe Pantić u odsustvu Nemanje Jovšića, koji je od nedavno postao član stručnog štaba selektora Krstajića.

Partizan će u Sloveniji odigrati pet kontrolnih utakmica protiv Honveda, Krakovije, Zorje,Rostova i Žiline.

 

Kategorije: