Objavio Bojan Đokić 01/12/2017 - 12:07

Vojvodina smenila Buača

Poraz od fenjeraša Borca na ‘’Karađorđu’’ bio je signal upravi Vojvodine da nešto treba menjati. I odlučili su da promene trenera. Vladimir Buač je u četvrtak uveče razrešen dužnosti, a na njegovo mesto je privremeno imenovan dosadašnji pomoćni trener Zoran Vasiljević.

Jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova Upravnog odbora na održanoj sednici, navodi se u saopštenju, odlučeno je da Vladimir Buač, usled loših rezultata i igre ispod očekivanja na prethodnih nekoliko utakmica, bude razrešen dužnosti, a da na njegovo mesto privremeno bude imenovan dosadašnji pomoćni trener Zoran Vasiljević, kome će u radu pomagati Zoran Grujić i Milan Belić.

Buač je na mesto šefa stručnog štaba Vojvodine postavljen devetog septembra, s tim da je i tokom prošle sezone vodio ekipu na jednom meču protiv Partizana. Crveno-bele je predvodio na ukupno 15 utakmica, na kojima je ostvario učinak od šest pobeda, četiri remija i pet poraza, uz gol razliku 20:12.

U poslednja četiri meča, Novosađani su osvojili samo jedan bod i trenutno su šestoplasirani na tabeli.

Fudbalski klub Vojvodina se zahvalio Vladimiru Buaču na tome što je u teškom trenutku preuzeo brigu o prvom timu Vojvodine i poželeo mu mnogo uspeha u nastavku trenerske karijere.

Kategorije: