Objavio Bojan Đokić 29/01/2018 - 19:19

''To nije šamar, već odnos oca i sina''

Najbolji evropski trener svih vremena, Željko Obradović, ne prvi put, našao se u centru medijske pažnje, zbog reakcije na jednom od tajm-auta tokom meča Fenerbahče - Banvit, u šampionatu Turske.

Trofejni srpski trener, je primenio malo oštriju pedagošku meru, ošamario , reklo bi se. ipak blaže, kapitena Fenerbahčea,  Meliha Mahmutoglua, što je vrlo brzo postala vruća tema novinskih stubaca, portala i društvenih mreža.

Potrebu da se oglasi osetio je i najtrofejniji evropski trener, rekavši da to a nije bio šamar, niti je neko u klubu to tako protumačio.

''Volim sve svoje igrače i mam različit odnos sa svakim od njih. Melih je kapiten tima, jedini igrač koji je u klubu od kada sam ja došao do danas. To što se u nedelju dogodilo je bila reakcija da se ekipa probudi. Samo se na taj način može protumačiti i moji igrači su je tako protumačili. Moj pristup je pristup kakav ima otac prema svojoj deci. Niko u timu i u klubu nije drugačije protumačio i ja ne razumem zašto su mediji tako reagovali. Znam da ne mogu da kontrolišem šta ljudi pričaju, ali mi ćemo zatvoriti uši, nastaviti da radimo i pokušati da zaštitimo našu dinamiku", naveo je Obradović.