Objavio Bojan Pavlović 28/12/2017 - 11:13

KK Crvena zvezda: Naporna, ali uspešna godina

Košarkaški klub Crvena zvezda svečanim koktelom je danas proslavio uspehe iz 2017. godine i poželeo da se i naredne nastavi sa trofejima.

"Ova godina je za nas bila naporna, ali je bilo mnogo trofeja, nova tripla kruna, velike pobede u Evroligi i što je najvažnije velika podrška zvezdaša", rekao je kapiten ekipe Branko Lazić na novogodišnjem koktelu crveno-belih.

Crvena zvezda je u 2017. godini osvojila Kup Radivoja Koraća, regionalno takmičenje i srpsko prvenstvo.

Klub je tokom leta imao velike promene u igračkom kadru i stručnom štabu i posle slabijeg početka sezone je stabilizovao igru i u Evroligi, gde ima pet pobeda iz 14 utakmica.

Lazić je svima poželeo uspeha u narednoj godini i istakao da će se ekipa boriti da i 2018. ostvari zacrtane ciljeve.

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević zahvalio je svima na podršci jer ekipi nije bilo lako na početku sezone.

"Pokazali smo da možemo i ostaje nam da istrajemo u toj ideji do samog kraja. Voleo bih da 2018. godina bude uspešna kao 2017. i trudićemo se da ostvarimo sve naše ciljeve", rekao je Alimpijević.

Košarkaš crveno-belih Milko Bjelica rekao je da j 2017. bila uspešna, ali da to treba da se zaboravi.

"Moramo da krenemo istom snagom i voljom u novu godinu", rekao je Bjelica.

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović zbog zdravstvenih problema nije prisustvovao koktelu, a okupljenima se u ime kluba obratio direktor Davor Ristović, koji je naveo da su rezultati podigli lestvicu očekivanja što daje obavezu da se sledeće godine bude još bolji.

 

Kategorije: