Objavio Bojan Pavlović 28/07/2017 - 20:48

Marko Kešelj ponovo crveno-beli!

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Marko Kešelj, potpisao je u petak dvogodišnji  ugovor sa aktuelnim šampionom ABA i KLS lige, i jedinim predstavnikom Srbije u Evroligi.
 
29-godišnji Kešelj, koji je u periodu od 2008-2010.godine, već nosio dres Crvene zvezde, visok je 208 cm, i igra na poziciji krila.
 
Kešelj je nakon toga sa velikim uspehom branio boje Olimpijakosa (sa kojim je osvojio titulu Evrolige i titulu prvaka Grčke) španske Valensije, francuskih klubova LeMana i Asvela, Mega Leksa, a proteklu sezonu proveo je u grčkom Lavriju i belgiskom Ostendeu sa kojim je osvojio titulu i nacionalni kup.
 
Osim sa Olimpijakosom, međunarodni trofej osvajao je i sa ekipom Đirone za koju je nastupao 2007.godine, a sa španskim klubom slavio je u tadašnjem FIBA Evrokupu.
 
Sa mlađim selekcijama Srbije osvajao je zlatne medalje na tri takmičenja (Svetsko prvenstvo 2007, EP 2008 i Univerzijada 2009),  2010.godine na SP u Turskoj bio član seniorske selekcije Srbije koja je osvojila 4.mesto, i godinu kasnije na EP koje je održano u Litvaniji.
 
Povratak Marka Kešelja u dres Crvene zvezde, doneće veliko iskustvo i kvalitet novom timu crveno-belih,  koji pripreme za novu sezonu počinje 7.avgusta.

Kategorije: