Objavio Bojan Pavlović 19/04/2015 - 23:30

Tuca u tunelu, Vujosevic u gro planu...(VIDEO)

Nesvakidasnji incident dogodio se u tunelu hale Pionir po zavrsetku meca Partizan-C.zvezda TELEKOM, gde su gosti uspeli da slave po treci put i obezbede plasman u finale ABA lige samim tim u Evroligasko takmicenje.
Nervoza je ucinila svoje, zivci su popustili i doslo je do tuce u tunelu u kome je jedan od aktera bio trener Partizana Dusko Vujosevic. Na snimku Sport kluba vidi se kako je Vujosevic udario nepoznatu osobu i kasnije je doslo do medjusobnog pesnicenja. O cemu se radi i sta je bio povod svega toga tesko je reci, zbog toga je kasnila i konferencija za medije.
Nakon incidenta novinarima se obratio Mirko Pavlovic koji je bio u neposrednoj blizini:
"Vujošević je, koliko sam čuo, bio u sukobu sa predstavnicima našeg kluba. Došlo je do psovanja i guranja, ali ništa više od toga", rekao je Pavlović.

U međuvremenu, pojavio se i tim-menadžer crveno-belih Nebojša Ilić raskrvavljene glave, jer je pogođen tvrdim predmetom sa tribina.

"Nije bilo tuče, malo guranja u kome je učestvovalo 20 ljudi. Ne znam, nisam video. Ja sam pogođen", rekao Nebojša Ilić novinarima.
List Kurir navodi da je osoba koja je bila u sukobu sa Vujosevicem navijac Crvene zvezde TELEKOM sa inicijalima R.D.

Kategorije: 

Komentari

Crvena Zvezda

Partizan je Partizan NIS, a ne Partizan. E moji profesionalci sa SOS kanala.

ns

e aj ne kaki leba ti

redakcija

Za nas nije, nije nas sponzor tako da nemamo obavezu da ga reklamiramo...

redakcija

Za nas profesionalce nije NIS jer nije nas sponzor tako da nemamo obavezu da ga spominjemo...zabrinuti gledaoce...

shecky

Tegiju i SOSu Telekom je duzan debele pare za ovoloko reklamiranje ;) meni ne smeta, simpaticno mi..

Pera Pampur

Kad je intelektualac rekao da ``svako zlo ima svoj kraj`` jel mislio na sebe ili.... Molio bih da mi gospodin Telgetija objasni kao pravi objektivni poznavalac zbivanja u kosarci. I takodje da objasnio jel bilo samo guranja ili... I da objasni ono udaranje Dzenkinsa od stane Murica na kraju 3 utakmice a da ne govorim o gospodinu pecarosu.... ajde Tegeltija otvori usta!!! I jednom u zivotu budi COVEK i reci istinu!!!