Objavio Bojan Pavlović 14/05/2017 - 13:42

Udruženje klubova KLS:Saopštenje Partizana je poziv na linč Leona Deleona


Udruženje klubova Кošarkaške lige Srbije (UK KLS) osudilo je danas saopštenje Partizana i istaklo da se ono može tretirati kao poziv na linč i javno narušavanje bezbednosti direktora КLS-a Leona Deleona.


"Saopštenje Partizana se može tretirati kao otvoreni poziv na linč i javno narušavanje bezbednosti direktora КLS Leona Deleona i ne postoji nijedan jedini razlog da se na takav način izražava nezadovoljstvo zbog odluka direktora КLS koji je jedini zadužen da vodi takmičenje i odgovoran je za poštovanje propozicija", navodi se u saopštenju Udruženja klubova.

Udruženje klubova KLS je navelo da je "posebno zabrinjavajuće to što nijedan od navoda u saopštenju Partizana, a koji su upereni protiv direktora Deleona nije tačan".

"Simptomatično je da za direktan razgovor sa Deleonom predstavnici Partizana uopšte nisu raspoloženi, pa se pitamo koji je način u odnosu na razgovor bolji za rešavanje problema. Stalno neargumentovano insistiranje na svrstavanju ljudi koji obavljaju svoje dužnosti u UK KLS na neku 'drugu stranu' osim što je najobičnija izmišljotina, već dugo stvara pogodnu klimu za stalne sukobe i konfrontacije kod ljubitelja košarke, pa odatle i veliki problemi u radu na organizovanju i vodjenju našeg takmičenja. O afirmaciji i da ne pričamo", navodi se.

"Za analiziranje konkretnih navoda sada nije vreme jer je za to direktor Deleon uvek na raspolaganju, već sada samo konstatujemo da ćemo, oštro osudjujući narušavanje bezbednosti direktora KLS, insistirati na civilizovanom ponašanju svih učesnika Super lige uz jasnu podršku direktoru Deleonu i svim ostalim službenim licima da bez obzira na ovakvu vrstu pritisaka profesionalno i neometano rade svoj posao", zaključuje se u saopštenju Predsedništva UK KLS.

Kategorije: 

Komentari

IMA JEDAN TIM

to đubre treba pod hitno protjerati i zabraniti mu da se bavi sportom uopšte zašto je on kaznio klub 36000 din.pa kazin drzavu koja nemoze protiv huligana stoko.a limenke bacile topovski udar na klupu i koliko su kažnjeni?