Objavio Branislav Popović 02/11/2016 - 11:35

Partizan - Stelmet Z. Gora 58:56 (VIDEO)

U trećem kolu FIBA Lige šampiona, košarkaši Partizana su na domaćem terenu savladali Stelmet Zielonu Goru i tako zabeležili drugu pobedu u ovom takmičenju. Kao i mnogo puto od početka sezone, naš tim je odigrao neizvestan meč koji je rešen u poslednjim trenucima susreta. Trinaest sekundi pre kraja, kapiten crno-belih Novica Veličković je položio loptu u koš za 58:56. Potom su crno-beli odigrali čvrsto u odbrani, a definitivna odluka je pala na 2 sekunde pre kraja kada je Florens nagazio aut liniju, što je ujedno i značilo da promene rezultata više neće biti.

 

Partizan NIS: 
 
Robinson 6, Ratkovica 7 (4as), Vrabac 2, Marinković 7 (4sk), Veličković 15 (7sk), Majstorović4, Birčević 7 (7sk), Koprivica, Andrić, Hečer, Karahodžić 1, Luković 4 (5sk)
 
 
Stelmet Zielona Gora: 
 
Florens 16, Von, Mur 4, Zajcev 6, Der, Majčrzak, Kelati 3, Gružecki 8, Hriščanjuk 2, Zamojski 3, Đurišić 6, Kožarek 8
 
 
Na konferenciji za medije nakon večerašnjeg meča, trener crno-belih, Aleksandar Džikić je izjavio: 
 
"Izgleda da mi ne možemo... Da nam nedostaje ovo na jednu loptu... Pravo da vam kažem, to je dosta zamorna stvar, i fizički i psihički, baš iscrpljuje. Sreća da je naredna utakmica tek u ponedeljak, pa ćemo malo da se odmorimo. Zadovoljan sam pobedom, kako su se borili. Da li su pravili gluposti? Jesu. Možda to nekima smeta, ali što se pre naviknu na to, manje će da im smeta." - rekao je Džikić. 

 

Kategorije: