Objavio Bojan Pavlović 02/04/2017 - 22:32

Vojvodina u finalu plej-ofa posle samo tri meča protiv Jedinstva

Vojvodina je u finalu plej-ofa! I mladost i iskustvo bili su na strani ekipe Nedžada Osmankača u polufinalnoj seriji protiv Jedinstva iz Stare Pazove
 
Jedinstvo (SP) – Vojvodina NS seme 1:3 (27:25, 21:25, 22:25, 22:25)
Hala Stara Pazova. Gledalaca: 450. Sudije: Igor Miljković i Predrag Baladžić (Beograd). Trajanje meča: 101 minut. Rezultat u seriji: 0:3.
JEDINSTVO: Milić 8, Pešut 9, Radišić 1, Jovanovič 12, Micić 18, Roljić 15, Majstorović (libero), Pajić 4, Madić 2, Paravinja, Matijašević, Radivojević. Trener: Željko Vukelić.
VOJVODINA: Simić 10, Stanković 7, Premović 20, Kujundžić 23, Mehić 15, Radović, Peković (libero), Ilinčić, Nadeždin, Kovačević, Todorović, Perić. Trener: Nedžad Osmankač.
 
 
Novosađani su slavili u sva tri duela, dokazavši da su, uprkos malom broju godina, spremni za visoke domete.
 
U poslednjem meču, na gostujućem terenu, Vojvodina je savladala Jedinstvo posle nesrećno izgubljenog prvog seta.
 
Iako su imali primat, te i dve set lopte (24:22), Novosađani su dozvolili rivalu da se vrati. Jovanović je bio i više nego motivisan, pa je domaćima doneo veliki perokret i vođstvo u setovima.
 
Da će se brzo vratiti „u normalu“, igrači Nedžada Osmankača nagovestili su već početkom narednog (7:2).
 
Igralisu se Novosađani, sigurno koračajući ka novom finalu i velikoj borbi za titulu. Dobro su servirali, još bolje se branili momci u dresovima Vojvodine.
 
Iako su u pojedinim momentima domaći pretili, nisu ispuštali konce iz svojih ruku gosti, da bi na kraju slavili veliku pobedu!
SPORTSKI ZURNAL

Kategorije: