Objavio Bojan Đokić 03/03/2018 - 21:18

Pazarci odbranili trofej

Odbojkaši Novog Pazara odbranili su trofej u Kupu Srbije, pošto su u finalu u Lajkovcu pobedili Crvenu zvezdu sa 3:0 (25:13, 25:20, 26:24).

Posle mnogo bolje igre tokom sva tri seta, Novi Pazar je zasluženo stigao do drugog trofeja u Kupu Srbije.

Pazarci su slavili posle sat i 16 minuta igre, a u pobedničkom timu je najefikasniji bio Irfan Hamzagić sa 17 poena.

"Igrali smo kao jedan i ispoštovali dogovor. Bila je to neverovatna predstava, što važi i za publiku koja nas prati cele sezone. Držali smo koncentraciju do kraja. Ovo je dokaz da odbojka u Srbiji živi", rekao je Hamzagić posle utakmice.

U pobedničkom timu se istakao i Marko Vukašinović sa 12 poena, Benjamin Daca i Aleksa Polomac upisali su po osam, Marko Radosavljević šest, a Andrija Vilimanović pet poena.

"Presrećan sam što smo u mojoj debitantskog trenerskoj sezoni, posle Superkupa, osvojili još jedan trofej, a nadam se da ćemo konkurisati i za treći. Ambijent je bio predivan. Čestitam mojim igračima na svemu što su napravili, iako su nas u poslednja dva, tri meseca pratili problemi", kazao je trener Pazaraca Hamza Zatrić.

Na drugoj strani, Danilo Pavlović osvojio je osam, Aleksandar Gmitrović i Lazar Dodić po sedam, Milutin Nejić šest, a Nemanja Mašulović četiri poena za Crvenu zvezdu.

Utakmicu Novi Pazar – Crvena zvezda posmatrali su Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, i Nihat Biševac, gradonačelnik Novog Pazara, zajedno sa Zoranom Gajićem, predsednikom OSS, Ivanom Kneževićem, generalnim sekretarom OSS, i Radoslavom Milićem, predsednikom Skupštine OSS.

Kategorije: