Objavio Branislav Popović 23/12/2016 - 17:30

Odbojkaški savez nagradio najbolje u 2016. godini (VIDEO)

U beogradskom hotelu Metropol danas je održan tradicionalni Novogodišnji koktel Odbojkaškog saveza Srbije, na kojem su podeljenje nagrade najboljim pojedincima i trofeji “Odbojka spaja”. Predstavljen je kalendar za 2017. i ponovo prikazan spot sa pesmom “Četa plava”, koji je premijerno emitovan u junu 1997.
U prisustvu velikog broja gostiju, odbojkašica i odbojkaša i predstavnika medijskih kuća, goste na Koktelu pozdravio je Zoran Gajić, predsednik OSS. Zoran Gajić je zatim Ivi Radakoviću, direktoru marketinga Kompanije “Vip mobile”, predao specijalnu plaketu OSS, povodom prvih 10 godina uspešne saradnje.
Nagrade za najbolje trenere u 2016. Pripale su Zoranu Terziću, prvom treneru seniorki Srbije, Nikoli Grbiću, prvom treneru seniora Srbije i Marijani Boričić, prvom treneru juniorki Srbije. Zoran Gajić, predsednik OSS, predao je trofeje Zoranu Terziću i Marijani Boričić, dok je Nikola Grbić, novi trener italijanske Verone, zbog obaveza u klubu bio sprečen da se pojavi.
U okviru projekta “Odbojka spaja” poklon je dobila Elmedina Šabanov, nekadašnji pacijent Dečije univerzitetske klinike u Beogradu, koja je uspela da pobedi bolest, a nagradu joj je predala Tijana Bošković.
Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, predao je trofej “Odbojka spaja” Aleksandru Jovanoviću Džajiću, zameniku predsednika opštine Ub.
Ivo Radaković, direktor marketinga Kompanija “Vip mobile” i “Si mobile”, predao je, zajedno sa Nikolom Rosićem, reprezentativcem Srbije,  porodicama Jovanović, Stojanović i Božović iz Uba televizore i dresove reprezentacije Srbije.
Trofeje “Budućnost pripada njima” dobili su Tijana Basić i Irena Drobnjak, Stefan Skakić i Stefan Mirković, Jovana Kocić i Boris Buša.
Nagrade su predali Slobodan Kovač, Andrija Gerić, Slobodan Boškan, Đula Mešter, Vasa Mijić i Bogdan Mamuzić, predsednik UOKPL. Umesto Jovane Kocić i Borisa Buše nagrade su primili Zoran Radojičić, predsednik Vizure i Vladimir Vasović, trener Partizana.
Nagrade za najbolje igrače u odbojci na pesku dobili su Milena Matić i Stefan Basta, a trofeje su im predali Đula Mešter i Slobodan Kovač.
Tijana Bošković je proglašena za najbolju odbojkašicu u 2016, a nagradu joj je predao Ivan Knežević, generalni sekretar OSS.
Marku Ivoviću je nagradu za najboljeg odbojkaša u 2016. predao Zoran Gajić, predsednik OSS.
Na Koktelu su tradicionalno prikazani uspesi i najvažniji događaji iz 2016, a prisutni su se podsetili i svih članova odbojkaške porodice koji su nas napustili u ovoj godini.
Gostima je predstavljen kalendar za 2017. pod nazivom “10 godina druge priče – Kontinuitet uspeha”.

Kategorije: