Objavio Branislav Popović 30/09/2017 - 21:40

Terzić: Finale je veliki uspeh, posebno način na koji smo došli do njega

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je da je večerašnji plasman u finale Evropskog prvenstva veliki uspeh i dodao da ga posebno raduje način na koji je njegova ekipa došla do tog rezultata.
 
"Ovo su neku predivni osećaji. Finale Evropskog prvenstva je veliki uspeh. Posebno me raduje način na koji smo došli do tog finala, da praktično ni u jednom meču protivniku nismo dali ni gram šanseda nas pobedi. Čestitke devojkama za dosadašnje igre, apsolutno ih zaslužuju", rekao je Terzić.
 
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu i Gruziji, pošto je večeras u polufinalu pobedila Tursku sa maksimalnih 3:0 u setovima.
 
Srbija će sutra od 17.00 u borbi za zlatnu medalju igrati protiv Holandije koja je ranije danas pobedila Azerbejdžan sa 3:2.
 
"Ostaje nam taj poslednji korak protiv Holandije, koju smo u grupi dobili sa 3:0. Siguran sam da možemo da odigramo protiv njih, da se večeras nismo istrošili ni fizički, ni emocionalno. Verujem da ovo Evropsko prvenstvo možemo da završimo trijumfom", rekao je on.
 
 
 
Beta

Kategorije: