Objavio Branislav Popović 28/08/2016 - 20:33

Radojković najbrži u jugićima, Brkić ubedljiv

Mladi vozač Aleksa Radojković ostvario je danas pobedu u klasi jugića na kružnim trkama letnje lige "Nagrada Beograda - Ušće 2016".
 
Radojković je u prvoj diviziji posle 18 krugova imao vreme od 23:40.72 stotinki, drugi je bio Đorđe Ristić i to za malo više od sekunde ispred Vladimira Đurovića.
 
Uroš Brkić pobedio je u diviziji tri (kao i u klasi pet) i to ubedljivo, minut i sedam sekundi ispred Nenada Savića (najboljeg u klasi četiri), dok je treći bio Radmilo Vojnović, ali i najbolji u svojoj trećoj klasi.
 
Nemanja Milovanović odneo je trijumf u diviziji četiri, drugi je bio Mirko Milovanović (prvi u devetoj klasi), a treći Aleksandar Tošić, dok je u petoj diviziji najbrži bio Radiša Radisavljević, koji je za sekund došao do cilja pre Nikole Ekmešića.
 
U diviziji Seat cup prvo mesto je osvojio Hrvat Rejmond Terčić, drugi je bio njegov sunarodnih Mario Lozić, a treći Ivan Pokos.
 
Kružna trka letnje lige "Nagrada Beograda - Ušće 2016" organizovana je uz pomoć Auto-moto saveza Srbije (AMS S) i Sportskog auto karting saveza Srbije (SAKS S), kao i uz podršku Skupštine grada Beograda, Sportskog saveza Srbije (S S S), AMS Osiguranja (AMSO) i Ministarstva omladine i sporta.
 
 
 
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIĆ

Kategorije: