Objavio Branislav Popović 06/02/2017 - 14:51

Preminuo Zvonko Pantic 1939-2017.

U Beogradu je  u 78.godini preminuo  Zvonko Pantic. Bio je dugogodišnji novinar i urednik Studija B i pripadao je prvoj generaciji  ljudi koji su  70-tih godina prošlog veka stvorili najpopularniju radio stanicu na prostoru bivše Jugoslavije.
 
 
Pantic se tih godina proslavio sa emisijom "Na Beograskim talasima" koja se bavila aktivnostima Skupštine grada, kao i drugim važnim gradskim temama. Sve do odlaska u penziju obavljajo je najodgovornije  i najznačajnije poslove u Studiju B.Posebno je bio vezan za radio i tu je dao ogroman dopinos popularnosti,značaju i uglede ove stanice. 
 
Bio je inicijator, urednik i kreator drugog programa radija Studija B, a Beogradjani će ga pamtiti po odsečnom i prodornom glasu, a kolege kao principijenog,pravednog  i dobrog čoveka..
Zvonko Pantic biće sahranjen u sredu u 15.15 minuta na Novom bežanijskom groblju.  Pantic se tih godina proslavio sa emisijom "Na Beograskim talasima" koja se bavila aktivnostima Skupštine grada, kao i drugim važnim gradskim temama. Sve do odlaska u penziju obavljajo je najodgovornije  i najznačajnije poslove u Studiju B. Posebno je bio vezan za radio i tu je dao ogroman dopinos popularnosti, značaju i uglede ove stanice. 
 
Bio je inicijator, urednik  i kreator drugog programa radija Studija B, a Beogradjani će ga pamtiti po odsečnom i prodornom glasu,a kolege kao principijenog,pravednog i dobrog čoveka.
Zvonko Pantic biće sahranjen u sredu u 15.15 minuta na Novom bežanijskom groblju.  
 

Kategorije: