Objavio Sanjin Stanic 24/07/2014 - 16:10

Počele pripreme plivača pred EP u plivanju

Na bazenima Sportskog centra Novi Beograd 21. jula 2014. godine počele su pripreme seniorske selekcije Plivačkog saveza Srbije. Pripreme će trajati sve do samog polaska na 32. Evropsko prvenstvo 16. avgusta koje se održava u Nemačkoj. Srpskom plivačkmo timu u sastavu: Velimir Stjepanović, Miroslava Najdanovski, Radovan Siljevski, Boris Stojanović, Adrea Basaraba, Bogdan Knežević, Stefan Šorak i Jovana Bogdanović sledeće nedelje će se priključiti još i Čaba Silađi i Petar Petrović. Plivači će trenirati pod budnim okom trenera Milivoja Dopsaja, Krisa Tajdija, Borisa Drobca, Marka Đorđevića, Nenada Jovića i Igora Beretića.

Ivan Lenđer će sa svojim trenerom Dejanom Pejinovićem odraditi svoje završne prirpeme i test takmičenja u Turskoj, a Katarina Simonović će svoje pripreme odraditi sa svojim trenerom Branislavom Kostićem u Zrenjaninu.

Takođe, istog dana počele su i pripreme plivača koji su pozvani da nastupe na 2. Olimpijskim igrama mladih u Kini. Srbiju je u plivačkom delu predstavljati Nađa Veličković, Vuk Čelić i Uroš Nikolić koji će trenirati u Beogradu sve do polaska na završne zajedničke pripreme koje će se održati na Bledu od 29.07. do 07.08.2014. godine gde će im se pridružiti i Jovana Đurić.

 

Kategorije: