Objavio Bojan Pavlović 18/05/2015 - 18:50

Vučević rukometašima Vojvodine čestitao osvajanje titule

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je danas rukometašima Vojvodine treću uzastopnu šampionsku titulu, koji su obezbedilii dva kola pre kraja Superlige. 

Vučević je tom prilikom rekao da je još jedna radosna vest dočekala sve navijače Rukometnog kluba Vojvodina, koji je sinoć u Šapcu savladao domaćina ekipu Metaloprlastike  i time ostvario nedostižnu prednost u elitnom rangu takmičenja u Srbiji. 

"Ova treća uzastopna titula, a četvrta u istoriji kluba, svedoči o nespornom kvalitetu i požrtvovanosti svih članova tima koji su još jednom pokazali šta je timski duh. Ponosni smo što je novosadska Vojvodina još jednom potvrdila da je ubedljivo najkvalitetnija među rukometnim klubovima u zemlji", rekao je Vučević. 

On je istakao da, iako takmičenje u Superligi još traju, ovi, kako je kazao, neverovatni sportisti ne moraju da se obaziru na  rezultatski značaj, već samo da se raduju proslavi titule sa svojim navijačima. 

"Hvala vam što nam donosite lepe vesti i širite pozitivan primer među mladima na koje vrednosti da se ugledaju i kojim putem treba ići. Sport je uvek odličan izbor, jer ne snaži samo telo i ne jača samo fizičku spremu, već gradi karakter, jača duh i unosi vedrinu svakom novopostignutom pobedom. U ime Grada Novog Sada čestitam upravi kluba, stručnom štabu i fantastičnim igračima na pobedi", rekao je Vučević na kraju svoje čestitke.

Kategorije: