Objavio Bojan Pavlović 30/03/2018 - 0:29

Списак сениора за провере у Немачкој

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigraće dve utakmice sa selekcijom Nemačke u okviru naredne EHF nedelje, četvrtog i šestog aprila u Lajpcigu i Dortmundu. Zbog kratkog roka za pronalaženje trajnog rešenja za klupu "Orlova" što ostaje prioritet u narednom periodu, a u želji da jedina EHF nedelja do junskog baraža sa Portugalcima ne propadne, Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije je na sednici održanoj u ponedeljak 27.marta doneo odluku da ovu reprezentativnu akciju sa klupe vodi jedini trener pod ugovorom sa Savezom, Ljubomir Obradović.

 

Ekipu će činiti 16 igrača i trojica golmana: Vladimir Cupara (Ademar Leon), Tibor Ivanišević(Skjern) i Svetislav Verkić (Vojvodina).

Krila: Vanja Ilić (Metalurg), Stefan Sunajko (Seged), Darko Đukić (Kilce) i Bogdan Radivojević (Rajn Neker Leven).

Pivotmeni: Vladimir Jevtić (Železničar), Miljan Pušica (Minden) i Mijajlo Marsenić (Vardar).

Bekovi: Miloš Orbović (Politehnika), Mladen KrsmančićAndrija Mađar Stevan Sretenović (Železničar), Janja Vojvodić (Vardar), Nemanja Zelenović (Magdeburg), Milan Jovanović (Vojvodina), Draško Nenadić (Silkeborg) i Stefan Vujić (Steaua).

Stručni štab će, pored Obradovića, činiti vođa delegacije Mazlam Džemailoski, analitičar Siniša Đukić, fizioterapeut Vladimir Radulović i član Upravnog odbora RSS-a Saša Marković.

Prva utakmica protiv Nemačke igraće se 4. aprila u Lajpcigu, a druga dva dana kasnije u Dortmundu.

Reprezentativci Srbije će se okupiti 1. aprila u Beogradu.

Kategorije: