Objavio Bojan Pavlović 28/05/2018 - 21:51

Obradović objavio širi spisak za baraž sa Portugalcima, nema Nenadića, Vujina, Markovića, Beljanskog, Šešuma...

Selektor rukometne reprezentacije Srbije LJubomir Obradović objavio je danas širi spisak igrača na koje računa za mečeve baraža protiv Portugalije za plasman na Svetsko prvenstvo 2019.
 
Na spisku za utakmice u Nišu i Povoa de Varzimu nalazi se 28 igrača, od kojih je većina bila i na prvoj akciji sa selektorom Obradovićem u aprilu - duelima sa Nemačkom u Lajpcigu i Dortmundu.
 
Na spisku su: Darko Arsić, Miljan Pušica, Vukašin Vorkapić, Milan Đukić, Nikola Potić, Stefan Vujić, Mladen Krsmančić, Nikola Crnoglavac, Darko Đukić, Vojislav Brajović, Svetislav Verkić, Živan Pešić, Bogdan Radivojević, Petar Đorđić, Vladimir Jevtić, Nemanja Ilić, Momir Rnić, Vanja Ilić, Zoran Nikolić, Mladen Šotić, Đorđe Spasić, Nemanja Zelenović, Stevan Sretenović, Andrija Mađar, Mijajlo Marsenić, Darko Stevanović, Vladimir Cupara i Tibor Ivanišević.
 
Baraž mečevi protiv Portugalije igraju se 10. juna u Nišu, dok će izabranici LJubomira Obradovića četiri dana kasnije gostovati u Povoa de Varzimu.
 
U odnosu na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj u sastavu nema Petra Nenadića, Marka Vujina, Milana Jovanovića, Žarka Šešuma, Bojana Beljanskog, Dobrivoja Markovića, Nemanje Obradovića...

Kategorije: