Objavio Bojan Pavlović 14/06/2015 - 20:31

Rukometaši ubedljivi na kraju kvalifikacija

Izabranici Dejana Perića plasman na EP obezbedili u sredu kada su u Baru odigrali nerešeno sa Crnom Gorom (23:23) i osvojili važan bod.

Srbija u grupi četiri ima osam osvojenih bodova, a koje će mesto na kraju zauzeti zavisi od ishoda meča Island - Crna Gora.

Evropsko prvenstvo održaće se od 17. do 31. januara 2016. godine u Poljskoj

 

Dejan Perić, selektor reprezentacije Srbije:
Čestitam ekipi na muškoj i fer utakmici. Zadovoljstvo mi je što smo imali ovakvog protivnika. Draganu Đukiću želim sve najbolje u budućnosti i daljoj karijeri. Naš cilj je bio plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Put koji smo prošli je bio trnovit sa dosta oscilacija. Prelomna utakmica je bila baš u Izraelu, gde smo i pobedili. Ponosan sam na ekipu i velika mi je čast što sam na čelu ove reprezentacije, koja je ovih dana usrećila mnoge, naročito mnogobrojnu rukometnu publiku. Zahvaljujem se publici u Kraljevu koja je dala veliku podršku reprezentaciji.
 
Dalibor Čutura, reprezentativac Srbije:
Fer i muška igra. Bez obzira na sve, Izrael je došao da pobedi i tako su i igrali. Želim celoj ekipi da se zahvalim na odličnoj atmosferi i na plasmanu na EP. Zahvaljujem publici na velikoj podršci.

Kategorije: