Objavio Bojan Pavlović 27/03/2014 - 11:52

Đoković:"Nisam znao za pravilo da ne smem da predjem reketom preko mreže" (VIDEO)

Četvrfinalni meč protiv Mareja ostaće upamćen I po spornom poenu Novaka Djokovića , što je poprilično razbesnelo njegovog prijatelja sa druge strane mreže.U finišu prvog seta  Novak je reketom prešao preko mreze zbog cega je protestvovao Marej,medjutim sudija je bio neumoljiv.Ovaj snimak pokazuje koliko je Britanac bio iznerviran…

  Posle meca oglasio se I najbolji srpski teniser,koji je priznao da taj poen pripada rivalu, dodajuci da je on milsio da ukoliko ne dodirne mrezu poen pripada njemu.Zbog toga nije reagoavo kako u prethodnom mecu kada je u duhu fer pleja prepustio poen Robredu

 “Biću sasvim iskren, jesam reketom prešao preko mreže i to sam i rekao Mareju. Kazao sam mu da nisam dodirnuo mrežu. Moja greška. Mislio sam da je dozovoljeno da pređem reketom u njegovu polovinu, ako ne dodirujem mrežu... Nisam znao da to nije dozvoljeno", rekao je Đoković.

  Što se mene tiče, da, naravno da sam osetio da se iznervirao. Pokazivao je to na terenu. Ja sam se trudio da ne obraćam pažnju na to. Mislim, odluka je već bila doneta, tako da sam samo pokušavao da igram svaki poen, rekao je Đoković.

  Vidite, na terenu sam mu rekao: Endi, prešao sam preko mreže, ali je nisam dodirnuo. Koliko razumem, to je dozvoljeno'. Mislim, nisam lagao na terenu, uvek pokušavam da budem fer, s kim god da igram... Sada su mi rekli da to nije po pravilima i da sam pogrešio. Mislio sam da nisam, ali sudija je u stolici pored terena, on bi trebalo da zna to.

Kategorije: