Objavio Bojan Pavlović 04/11/2017 - 21:21

Krajinović:Izgubio sam sponzore, hvala porodici i Noletu!

Krajinović je pobedio Amerikanca Džona Iznera u tri seta i u nedelju će igrati svoje prvo finale na turnirima serije 1000.

"Neverovatne emocije. Mentalno je meč bio veoma težak. On je servirao veoma dobro, igrao je agresivno. Znao sam da će tako i biti. Ali, kada sam servirao za meč, moja ruka se tresla. Bilo je teško kontrolisati emocije, ali sam znao da moram da ostanem agresivan do kraja. Uspeo sam i ovo je najbolji dan u mom životu", rekao je srpski teniser.

Ipak, on u nedelju igra najveće finale dosadašnjeg toka karijere.

"Turnir još nije završen. Spremiću se za sutra i videćemo... To je još samo jedan meč, igram protiv Džeka Soka. Poznajem ga iz juniora. On je sjajan igrač. Mislim da će to biti zanimljiv meč. Daću sve od sebe da završim sezonu snažno."

Krajinović je od malih nogu smatran za velikog talenta, ali je imao mnogo problema sa povredama.

"Bilo je teško jer sam izgubio sve sponzore zbog povreda. Hvala porodici što je ostala uz mene", rekao je Krajinović i istakao još jednu osobu koja je uvek bila uz njega:

"Tokom povreda imao sam veliku podršku Novaka Đokovića i celog Dejvis kup tima."

Džon Izner kaže da je razočaran.

"Znao sam da se on oseća prilično samouvereno. Svi na turu su dobri, sve je stvar samopouzdanja. Nije ni da ja nisam imao samopouzdanje. Male su razlike zaista. Veoma sam razočaran. Imao sam šansu da uradim neke velike stvari ovde."

Kategorije: