Objavio Sanjin Stanic 27/05/2014 - 16:06

PONOS SRBIJE !!! (VIDEO)

Kakvu moć ima sport i koliko je za države, posebno male,kao što je Srbija, važno i značajno da imamo sportiste poznate širom sveta - pokazalo se u  nesereći koja nas je zadesila.

Da nije bilo Novaka Djokovica svetski mediji ne bi ni obratili pažnju na prirodnu kataklizmu koja je zadeseila Srbiju, Bosnu i Hrecegovinu i Hrvatsku.
Tek kada je Nole digao glas i zapitao gazde CNN, BBC, SKAJ-a  zašto ništa ne govore  o prirodnoj katastrofi u njegovoj zemlji - svetski mediji su se zainteresovali šta se dešava u ovom delu Evrope.
I drugi srpski sportisti, koji žive širom planete,  značajno su doprineli da svet sazna kakva je nesreća zadesila Srbiju. Zahvaljujći i njima u Srbiju su počele da stižu donacije sa svih strana sveta.
Nekada su nam idoli  bili Bobek i Mitić, Šekularac, Šoškić, Džajić, Kićanović, Kačar, Divac, Danilović, Đorđević, Stekić, Grbić...nosili smo njihove dresove  i lepili njihove sličice i sa njima  se identifikovali. Danas, nažalost na svim televizijama, izuzev SOS kanala,  danonoćno su prisutni i veličaju se  Mesi, Ronaldo, Riberi, Runi... u našim sportskim prodavnicama nema dresova sa likom Ivanovića, Kolarova, Ane i Jelene, Bekrića, Španovićeve...a oni zaslužuju da budu uzori našoj deci ..Oni su ponos i dika Srbije...
 

Kategorije: