Objavio Branislav Popović 22/09/2016 - 17:00

Obradović: Rusiju možemo savladati

U prvom kolu Dejvis kupa Svetske grupe 2017. NIS Dejvis kup tim Srbije odmeriće snage sa selekcijom Rusije od 03. do 05. februara u Srbiji.  Ukoliko Srbija pobedi u četvrtfinalu snage će odmeriti sa pobednikom susreta Hrvatska - Španija.  Tako je odlučeno na žrebu koji je održan danas (četvrtak 22.09.2016) u Londonu.
 
 
"Zadovoljni smo žrebom, kako zbog činjenice da ćemo igrati kod kuće, da mi biramo podlogu, tako i da ćemo prvo kolo Svetske grupe 2017. igrati protiv Rusije. Radi se o dobroj ekipi, koja u svom sastavu ima iskusnog Mihaila Južnog, Andreja Kuznjecova, Jevgenija Donskoja, Konstantina Kravčuka, sve su ovo igrači koji se nalaze u top 100 na svetu, nama su jako poznati, ali smatramo da Rusiju možemo savladati, samo je najvažnije da svi igrači budu zdravi. Imamo dovoljno vremena, da razmotrimo sve opcije vezane i za podlogu i grad u kome ćemo ugostiti Rusiju. Verujem u moj tim kao i uvek do sada i verujem da ćemo ostvariti pobedu nad Rusima" – zaključio je selektor Bogdan Obradović.
 
 
Poslednji put sa Rusijom smo se sastali u februaru 2008. godine u Moskvi u prvom kolu Svetske grupe kada je domaćin slavio 3:2. 
 
 
 
Foto: tanjug

Kategorije: