Objavio Bojan Pavlović 20/12/2016 - 14:21

Milenković:"Rasterećeno na Hanover"

Vaterpolisti Partizana igraju u sredu od 19 časova utakmicu trećeg kola grupe B u Ligi šampiona protiv nemačkog Hanovera. Trener Zoran Milenković je istakao da je ekipa ostvarila glavni cilj u prvom delu sezone osvajanjem Kupa, a da meč sa Hanoverom dočekuju iscrpljeni s jedne, a rasterećeni s druge strane, jer u Ligi šampiona nemaju imperativ.

"Hanover je kvalitet dokazao u drugom kolu, u kome je odigrao nerešeno s Barselonetom. Iza nas je serija napornih mečeva. Prošle nedelje smo osvojili Kup i ispunili glavni cilj prvog dela sezone, a na turniru u Nišu i u prethodnim utakmicama ekipa se mnogo istrošila. Utakmicu sa Hanoverom dočekujemo iscrpljeni s jedne, a rasterećeni s druge strane, jer u Ligi šampiona ove sezone nemamo imperativ, bitno nam je sazrevanje", rekao je Milenković, navodi se na sajtu Partizana. 

 

Posle dva kola crno-beli imaju dva poraza, dok Hanover ima jedan bod iz meča sa Barselonetom. Za Hanover igraju crnogorski reprezentativci i bivši igrači Partizana Predrag Jokić i Aleksandar Radović.

Kategorije: