Objavio Bojan Pavlović 22/01/2016 - 16:47

Mandić i Prlainović: Spektakl - Crna Gora veliki rival

BEOGRAD - Srpski vaterpolisti Dušan Mandić i Andrija Prlainović poručili su danas da se raduju finalu Evropskog prvenstva protiv Crne Gore i najavili spektakl pred 16.000 gledalaca u Kombank areni.

Mandić, koji je rođen u Kotoru, istakao je da mu je drago što je Crna Gora ušla u finale, mada mu je sa sportske strane bilo svejedno, jer je i Mađarska fenomenalna ekipa.

"Crna Gora je pokazala da je trenutno bolja od Mađarske, a protiv Italije da imaju neverovatan karakter. Očekujem sjajnu atmosferu, proširuje se Arena, biće 16.000 ljudi, nikad više nisam uživao u vaterpolu nego sad, stvarno je privilegija i čast", rekao je Mandić Tanjugu.

Prlainović, koji je karijeru započeo u Herceg Novom, kaže da su Crnogorci iz utakmice u utakmicu dizali formu, da su četvrtfinale i polufinale odigrali zaista dobro i da će sigurno da budu veliki rival.

"Srećom, i mi smo podigli formu u poslednja tri-četiri dana, dobro smo igrali protiv Rusije i Grčke i ulazimo u finale sa jednom dozom optimizma i samopozdanja. Rival su po meri, u odnosu na ono što su pokazali zasluženo su u finalu", konstatovao je Prlainović.

Finale između Srbije i Crne Gore igra se sutra od 17.45 sati.

TANJUG

Kategorije: