Objavio Branislav Popović 22/01/2016 - 13:25

Savić: Srbija i Crna Gora su zasluženo u finalu

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocenio je danas da nijedna selekcija nije nepobediva, da i njegova ekipa ima mane, i dodao da će u predstojećem finalu Evropskog prvenstva protiv Crne Gore u Beogradskoj areni publika imati priliku da gleda i uživa u igri dva domaća tima.
 
"Neko je pitao da li Srbija ima mane. Svako ima mane, svaka ekipa i niko nije nepobediv, tako da sutra očekujem veliku borbu i nadam se da će puna Arena da uživa, jer će i jedna i druga reprezentacija igrati pred domaćom publikom", rekao je Savić uz osmeh.
 
On je rekao da su obe reprezentacije zasluženo u finalu i dodaje da očekuje otvorenu borbu.
 
"Sigurno je da se većina nas potajno nadala ovakvom finalu, jer realno, po prikazanom i Srbija i Crna Gora su pokazale da su trenutno dve najbolje ekipe. Crna Gora je imala nekoliko pehova i lošu atmosferu u prošlosti, ali je promenom trenera došla do izuzetne atmosfere", rekao je Savić novinarima u beogradskom Hotelu M.
 
"Oni su agresivnošću pobedili Italijane i Madjarsku do finala. Obe selekcije su zasluženo u finalu. Finale je jedna velika utakmica i sve je otvoreno", dodao je srpski selektor.
 
Kapiten reprezentacije Živko Gocić složio se sa Savićem da su obe reprezentacije pokazale najviše na prvenstvu i dodao da će on i njegovi saigrači u sutrašnjem finalu pružiti svoj maksimum u borbi za zlatnu medalju.
 
"Oni su veoma dobra ekipa. Ne treba preterano da se priča o njima. Sigurni smo svi da će biti teška i neizvesna utakmica do poslednjeg momenta. Mi ćemo da se potrudimo da uradimo sve što je u našoj moći da ova već osvojena medalja oko vrata bude najsjajnija. Finale je utakmica koja sa sobom nosi mnogo stvari. Spremni smo da uradimo sve u što je našoj moći, a da li je to dovoljno videćemo sutra oko 19.00", rekao je Gocić.
 
Finale Evropskog prvenstva izmedju Srbije i Crne Gore igraće se sutra od 17.45 u Beogradskoj areni.
 
 
BETA

Kategorije: