Objavio Bojan Pavlović 11/01/2016 - 13:10

Nasa posla!!! (VIDEO)

U prepunoj Kombakareni nasi delfini su deklarisali Hrvate i navijacima u hali i pored malih ekrana priustili pravo uzuvanje.
 
 
Ali ono sto je prethodilo ovom spektaklu je ogroman trud i rad svih koji su dali svoj doprinos da Kombakarena bude domacin EP u vaterpolu. Predsednik Srbije Tomislav Nikolic bio je na celu OO,drzava je obezbedila  maksimalne uslove vaterpolistima za pripreme, novac za organizaciju prvenstva,grad Beograd i sve komunalne sluzbe stavile su na raspolaganje sve svoje kapaciete,a ljudi iz Kombakarene su radili danonocno.
 
 
Pravo publike,koja kupi ulaznicu, je da navija,aplaudura ili zvizdi...ali zvizduci zastavama Hrvatske,Turske i C.Gore nisu podrska nasoj ekipi.A tek zvizduci upuceni predsedniku Nikolicu,koji je,sto je logicno i normalno,otvorio sampionat,odsutnom premijeru Vucicu i gradonacelnuku Malom, pokvarili su fantasticnu sliku koja je posredstvom televizije  otisla u svet.
Da li bas uvek, pa i u ovako retkim prilikama kada imamo sansu da pokazemo celoj planeti da smo  bar u necemu, a u vateroplu smo ispred svih, moramo da se medjusobno vredjamo  samo zato sto ne delimo iste politicke stavove,a svi smo dosli u arenu  sa samo  jednim ciljem  - da navijamo za nase i da im pomognemo   da pobedimo Hrvate.

Komentari

Bogi

Ma sve je to u redu, nego sto nisu dosli nekad pre da gledaju vaterpolo kad ga toliko vole? Sto nisu dolazili kad je igrao Udovicic, Vlada Vujasinovic, Sapic, Savic, Sostar, Ciric, Milanovic? A da, tad im nije trebala promocija. I zamolio bih vas da objavite sliku koja se pojavila na bilbordu, a vezana je za promociju srpske napredne stranke, kad smo vec kod toga ko je dosao u arenu i zbog cega, neka narod vidi i to.

lika

treablo ih je oterati smradove.a klubovi se gase zbog njih hladni bazeni a sad šminkeraj za sinisu malog i SNS.