Objavio Jovica Nikić 24/02/2017 - 15:10

Savić zadovoljan žrebom za SP

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da je zadovoljan što će njegova ekipa u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Budimpešti imati ozbiljne protivnike.
 
Vaterpolo reprezentacija Srbiće igraće na Svetskom prvenstvu u Madjarskoj u Grupi C sa selekcijama Španije, Grčke i Južne Afrike, odlučeno je danas žrebom u Budimpešti.
 
"Zadovoljan sam činjenicom da ćemo i u grupi imati ozbiljne protivnike. Španija i posebno Grčka nisu timovi na koje ne treba maksimalno obratiti pažnju. U isto vreme, s pažnjom ćemo pratiti i dogadjanja u grupama sa kojima se ukrštamo. Prvi cilj je da se u grupi obezbedi što bolja pozicija, zatim da se spremno dočeka četvrtfinale i ako sve bude kako treba da se krene u borbu za medalje", rekao je Savić.
 
Svetsko prvenstvo održaće se od 14. do 30. jula u Budimpešti. 
 
"Uvek je dobro kada u grupi ima kvalitetnih rivala. Nama je raspored takav da krećemo sa Južnom Afrikom i posle je sve teže i teže. Žreb je uvek informacija, a vrlo često je i nebitan ako se mi spremimo kako treba", rekao je vaterpolista Andrija Prlainović.
 
 
 
BETA

Kategorije: