Objavio Bojan Đokić 26/05/2014 - 21:52

''Srce na teren'' za ugrožene (VIDEO)

U okviru humanitarne akcije "Srce na teren", vaterpolisti Crvene zvezde, Partizana, Radničkog iz Kragujevca i reprezentacije Srbije priredili su na bazenu Tašmajdan vaterpolo spektakl, a ceo prihod namenjen je pomoći stanovništvu iz poplavama ugroženih područja Srbije.

Osim naših najboljih vaterpolista na ovom revijalnom događaju učešće su uzeli i poznati glumci, pevači, sportisti koji su šutirali peterce našem proslavljenom golmanu Aleksandru Šoštaru, a odigran je i meč ženskih vaterpolo ekipa Crvene zvezde i Taša.

Na početku manifestacije videli smo duel srpskih predstavnika na završnom turniru Evrolige u Barseloni, vaterpolista Radničkog i Partizana, nakon toga i meč dama, a posle revije peteraca, i susret između Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, u oba tabora, kao pojačanja, nastupili su i glumci Zoran Cvijanović i Milan Kalinić, rukometaš Vladimir Mandić, bivši rukometaš i državni sekretar u ministarstvu Sporta Predrag Peruničić, nekada najbolji vaterpolista sveta Aleksandar Šapić.

Celokupni iznos novca od prodatih ulaznica ide za pomoć ugroženima u katastrofalnim poplavama koje su pogodile našu zemlju, a na Tašu su ispred ulaza na tribine postavljene i kutije u kojima se odlagala pomoć.

Novčana sredstva uputiće se na račun Vlade Republike Srbije namenjen ljudima iz ugroženih područja I obnovi infrastrukture. 

 

FOTO TANJUG

   

 

Kategorije: