Bogdanović navija za Jokića

Košarkaški reprezentativac i jedan od najboljih naših igrača, Bogdan Bogdanović, igra najbolju sezonu od kada je stigao u NBA ligu. On je jedan od najzaslužnijih što su se “Atlanta Hoksi”, klub za koji igra, plasirali u drugu rundu plej – ofa. Bogdanović je, u najnovijem intervjuu datom Američkim medijima, govorio o “borbi” Nikole Jokića za NVP nagradu, kao i o odnosima među našim reprezentativcima koji se takmiče u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Evo šta je Bogdan, u vezi toga, tačno rekao:

” Napravili smo čet srpskih igrača tokom pandemije, jer smo dosta igrali igrice preko interneta. Da, navijamo da Nikola Jokić bude MVP. Zna da ima našu podršku! On je uradio svoj deo posla, sada je na nama da se čuje i naš glas kada je u pitanju MVP nagrada. To bi sigurno mnogo značilo i našoj zemlji. Prvi put u istoriji… To je stvarno nešto posebno, a on je uradio dosta posla ove i prethodnih godina. Dokazao je da mu je ovo MVP sezona.

Siguran sam da već znate, Jokić voli da provodi vreme pored svojih konja. Ali, kada se mi sastanemo, to je obično uz neku domaću muziku. Obično se družimo van sezone, a ne tokom nje. Idemo jedni kod drugih u domove, spremamo hranu za sve nas. Tu budu naše porodice, koje kuvaju domaću hranu… Nešto lepo da nas ne bi uhvatila nostalgija.”