Čestitike državnog vrha za uspeh na EP u Poljskoj

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je  bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Vroclavu, u kategoriji vazdušna puška.

Ovo je treća medalja za srpske strelce na EP u Poljskoj, pošto su ranije Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili  srebro u disciplini mešoviti parovi pištolj.Bobana Veličković Momčilović osvojila je zlato na EP u  disciplini pištolj.

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je reprezentativcima Srbije Zorani Arunović i Damiru Mikecu osvajanje srebrne medalje u disciplini mešoviti parovi pištolj na Evropskom prvenstvu u streljaštvu u Vroclavu, u Poljskoj.

“Čestitke za Zoranu Arunović i Damira Mikeca na osvojenoj vicešampionskoj tituli na Evropskom prvenstvu u streljaštvu u Vroclavu, u nadmetanju mešovitih parova pištoljem”, napisala je Brnabićeva na Tviteru.

I ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić čestitao je Andrei Arsović osvajanje bronzane medalje u streljaštvu u kategoriji vazdušna puška na Evropskom šampionatu u Vroclavu, u Poljskoj.

“Sjajan niz medalja za Srbiju u Vroclavu – bronzana Andree Arsović! Posvećenost, dugogodišnji rad i zalaganje, upornost i karakter, samo su neke od Andreinih karakteristika za primer. Bravo i za osvojenu olimpijsku kvotu”, istakao je Udovičić u čestitki.

Kako je saopšteno iz Ministarstva, on je čestito i stručnom štabu Arsovićeve i Streljačkom savezu Srbije.

Pripremila: Marina Damnjanović Nackov