ČUKARIČKI PORAŽEN OD KARABAGA U DRUGOJ UTAKMICI U TURSKOJ

Čukarički je odigrao drugu utakmicu na pripremama u Turskoj, protivnik je bio Karabag koji je slavio minimalnim rezultatom 1:0. Gol za azerbejdžanskog šampiona postigao je Kevin Medina u 42. minutu.

Čukarički je odigrao vrlo dobar meč protiv učesnika šesnaestine finala Lige konferencije, ali nije iskoristio brojne prilike koje je imao na meču. Iskusna i prekaljena azerbejdžanska ekipa puna stranaca je to znala da iskoristi, posle prekida postigli su ispostavilo se odlučujući pogodak na meču – 0:1, stoji na klupskom sajtu.

U timu iz Azerbejdžana nije bilo bivših igrača Crvene zvezde i Partizana Marka Jankovića i Marka Vešovića, koji su prethodnog dana igrali protiv Rakova.

Gurban Gurbanov je izveo kombinovani sastav, ali sa šestoricom prvotimaca na startu. Nešto slično uradio je i Dušan Kerkez, ali je morao i da kalkuliše u odbrani jer se dan pre meča na lakšu povredu žalio mladi Kovačević, a tokom meča i Vujadinović koji je igru napustio u 23. minutu napustio igru. Tako su štoperski par činili Drezgić i novajlija Gajić.

Za beogradski klub igrali su: Belić, Stevanović (od 60. Rogan), Vujadinović (od 23. Drezgić), Gajić (od 60. Serafimović), Tošić (od 46. Kadijević), Kovač (od 60. I. Miladinović), Sisoko (od 46. Petković), Adžić (od 46. Lučić), Ivanović (od 60. Tomović), Ovusu (od 60. U. Miladinović), Badamosi (od 60. Aganspahić).

Čukarički je u prvom pripremnom meču u Turskoj poražen od Legije iz Varšave (2:3), a narednu utakmicu klub sa Banovog brda igra 22. januara protiv Maribora.

IZVOR: MERIDIAN SPORT

FOTO: FK ČUKARIČKI