KOŠARKAŠI ZVEZDE IMAJU NOVOG SPONZORA

Ugovor koji je u ponedeljak 26.12.2022. godine na svečanoj konferenciji za medije u hotelu „CrownePlaza“ potpisan od strane predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića i direktora kompanije „Meridianbet“ Mlađana Životića najveći je ugovor vezan za naslovno sponzorstvo jednog kluba od strane privatne kompanije u istoriji srpske košarke!

Pored predsednika KK Crvena zvezda i direktora kompanije „Meridianbet“ koja sada postaje deo našeg kluba, konferenciji za medije prisustvovali su i direktori dveju strana potpisnika, Nemanja Vasiljević (KK Crvena zvezda) i Mlađan Životić (Meridianbet);

Predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet Nebojša Čović:
Potpisivanje ovakvog ugovora za KK Crvena zvezda Meridian bet znači mnogo. Naš klub je prošao  put od kluba koji je prošao period podizanja i stabilizacije koji nimalo nije bio lak, do kluba koji je višestruki osvajač trofeja i redovni učesnik Evrolige. Uz to, što je za nas takođe važno, Crvena zvezda je organizaciono podizala lestvicu i standarde. I sve to ostvareno je velikim radom. Ovim ugovorom napravili smo krupan iskorak kao klub koji i pored svega učinjenog želi još bolje i još više.

Crvena zvezda je spremna na novi korak i on će biti lakši sa novim naslovnim sponzorom kompanijom Meridianbet koji će stajati na dresovima kluba od 01.01.2023. godine počev od utakmica u Splitu i Valensiji!

FOTO: KK CRVENA ZVEZDA