POSLE MEDICINSKIH PREGLEDA PARTIZAN IZAŠAO I NA TEREN

Crno-beli su se danas našli na zvaničnoj prozivci za nastavak prolećnog dela prvenstva, tu su bili čak i stranci koji su doputovali u utorak u Beograd.

Podsećamo da Partizan očekuje i dvomeč šesnaestine finala Lige konferencije u kojem će im rival će biti moldavski Šerif.

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj obratio se igračima.

– Želim vam da imate dobre rezultate u prvenstvu, Ligi konferencija, a kasnije i u Ligi šampiona.

-Igrače sam viđao poslednih par dana. Predsednik je pametan čovek i rekao im je ciljeve za naredni period sve zavisi od vas, vi nosite klub i možete dosta da napravite za sebe. Kada sam vam pričao da ste igrali za sebei porodice, vremenom ćete shvatiti, a kako to budete radili, igraćete i za FK Partizan. Sa naše strane stručnog štaba sve je pozitivno, i samo tako morate da nastavite kada počnu utakmice. Da li će neko doći od igrača? Hoće ako neko od vas ode ili ako se na tržištu pojavi neko ko može da nam pomogne. Stranci ako nisu razumeli šta smo pričali, ispričaćemo se posle treninga – podvukao je trener Petrić.

Crno-beli će na SC “Teleoptik” biti do 12. januara, a onda sledi odlazak na završne pripreme u staru zimsku bazu, turski Belek, i kojem će boraviti do 28. januara i povratka u Beograd.

FOTO: FK PARTIZAN