Udovičić predao školi u Novom Pazaru komplet sportske opreme

Izvor: Tanjug

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić uručio je školi za dizajn tekstila i kože u Novom Pazaru vredan komplet opreme i rekvizita za fiskulturnu salu.   Kako je saopštilo Ministarstvo omladine i sporta, Udovičić, koji je tu školu obišao s ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija Rasimom Ljajićem, učenicima je predao nove rukometne golove, koševe, mreže i španere za odbojku, kao i 40 lopti za navedene sportove.

“Veoma mi je drago da sam danas ponovo u Novom Pazaru, za koji mogu bez razmišljanja da kažem da je centar sporta u celom regionu. Ovaj grad ima čime da se ponosi, vrhunski atletičari, karatisti, biciklisti, košarkaši, odbojkaši, kik-bokseri, fudbaleri uzori su mladim ljudima u ovom kraju. Novi Pazar to treba i da ostane, rasadnik talenata, i zbog toga je važno da se ulaže u bazu iz koje nastaju budući šampioni, u školski sport”, rekao je Udovičić.

On je dodao da Novi Pazar može da se pohvali izuzetnom sportskom infrastrukturom, atletski stadion je među najboljim na Balkanu, kao i celi kompleks u okviru kojeg se nalazi.